Kindercoaching voor kinderen van 4 – 12 jaar

Voor kinderen die iets meer kunnen stralen, iets gelukkiger kunnen zijn.
Mooi talent leert kinderen in korte tijd hoe zij om kunnen gaan met de problemen waar zij tegenaan lopen. Naast individuele kindercoaching biedt Mooi talent ook coaching aan broertjes en zusjes, en opvoedondersteuning aan ouders. Meld je aan!

Uitgangspunten bij de begeleiding van kinderen

Ieder kind is uniek en heeft een eigen palet aan karaktereigenschappen en talenten. Sommige kinderen hebben een sterk karakter en kunnen best een uitdaging zijn voor zichzelf en anderen. Bijvoorbeeld een kind met een groot empathisch vermogen voelt de emoties van anderen zeer sterk. Hierdoor kan het kind snel van slag raken en emotioneel reageren. Ik leer kinderen te ervaren dat dit een prachtige eigenschap is en wat je ermee kunt. Ook leer ik het kind om te gaan met grenzen en dit aan te geven, zodat het kind in zijn eigen kracht blijft.

Nog een voorbeeld: sommige kinderen hebben een sterke eigen wil. Dit helpt hun nu en later in het leven. Toch botsen zij vaak met de sterke wil van anderen, waardoor een rits aan conflicten het gevolg is. Ik help deze kinderen andere manieren te vinden in zichzelf om anders in situaties te reageren.

Ook kunnen kinderen moeite hebben met:

  • aansluiting vinden met vriendjes;
  • omgaan met teleurstellingen en verdriet;
  • omgaan met angst;
  • omgaan met stress;

Maak een afspraak

Ik werk ook ‘s avonds en op zaterdag.

Wil je eerst meer weten over mij?
Heel begrijpelijk. In de referenties lees je wat anderen over mij zeggen. En je mag ook zelf even gratis komen kennismaken als dat prettiger voelt. Dat duurt een kwartiertje en is helemaal gratis!
Ook dan kun je me mailen op info@mooitalent.nl of bellen op 06 133 979 54