Begeleiding voor kinderen van 0 – 12 jaar

Momenteel volg ik de opleiding Luisterkind. Tot half december 2019 maak ik gratis afstemmingen voor kinderen en ouders. Vanaf 1 januari 2020 is de prijs 65 Euro per afstemming.

Heb jij als ouder vragen over de omgang met je kind of over de ontwikkeling van je kind? Vragen als:

  • Mijn kind slaapt slecht;
  • Heeft z’n opa verloren en heeft hij dat verwerkt;
  • Mijn kind maakt ruzie met andere kinderen en ik begrijp niet goed waarom;
  • Mijn kind is de laatste tijd zichzelf niet, wat is er aan de hand;
  • Mijn kind gaat niet graag naar school, hoe komt dit;
  • Wij zitten in een echtscheidingsprocedure en hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden.

Er zijn zoveel verschillende vragen die jou kunnen bezighouden en natuurlijk wil je hier graag antwoord op en helderheid hierover.

Hoe werkt het?

In de energie ga ik in gesprek met jouw kind. De vragen die je als ouder hebt, neem ik hierin mee. Op zielniveau geven kinderen zelf aan waar zij mee zitten, wat zij nodig hebben, wat de ouders voor hen kunnen doen en zij geven effectieve oplossingen voor hun problemen. En ja, ook ongeboren of pasgeboren baby’s en kinderen zo klein als zij zijn geven antwoorden op vragen. Deze informatie wordt direct genoteerd en via mail naar de ouder(s) toegestuurd.

Wat heb ik nodig?

Volledige naam van het kind, geboortedatum, info over de gezinssamenstelling, de vragen die je hebt en een foto waar het kind alleen opstaat. Kinderen vanaf 10 jaar moeten toestemming geven voor een afstemming. Dit vraagt de ouder zelf en mailt mij dat toestemming is gegeven door het kind.

Stuur dit naar info@mooitalent.nl met onderwerp: aanvraag afstemming. De afstemming ontvang je nadat ik alle informatie van je gekregen heb, binnen 2 weken.

In tegenstelling tot veel andere methoden wordt er met een afstemming op afstand gewerkt. Er is geen reisafstand, kinderen blijven in hun eigen omgeving en worden niet belast.

Wil je liever een persoonlijk gesprek, waarbij je al je vragen bespreekt met mij dan kun je hiervoor een afspraak maken.

Maak een afspraak

Ik werk ook ‘s avonds en op zaterdag.

Wil je eerst meer weten over mij?
Heel begrijpelijk. In de referenties lees je wat anderen over mij zeggen. En je mag ook zelf even gratis komen kennismaken als dat prettiger voelt. Dat duurt een kwartiertje en is helemaal gratis!
Ook dan kun je me mailen op info@mooitalent.nl of bellen op 06 133 979 54