Voel je dat er iets niet klopt, maar wát?

Mooi talent helpt bij het ontdekken en gebruiken van je talenten

Ook als volwassene blijft het soms moeilijk om te kiezen. Als het gaat om een baan, een carrièreswitch of ondernemerschap is het lang niet altijd duidelijk wat goed voor je is. Rationeel kom je soms een heel eind, maar zit je dan ook op het goede spoor? Soms voel je zelfs al dat er iets niet klopt, maar wat wil je dan wél?

Hoe kom je erachter wat goed voor je is?
Je kunt natuurlijk wachten tot iemand anders de knoop doorhakt.
Je kunt blijven doen wat je altijd al deed. Je kent ‘m vast: dan krijg je wat je altijd kreeg.
Je kunt je verlangens blijven wegdrukken of uitstellen. Ooit ga je die wensen waarmaken…
Of je kunt er een boek over lezen. Misschien schept dat duidelijkheid!

Een andere optie bied ik je hier, met Mooi talent.

Want je kunt ook investeren in jezelf.
Nog voordat je volledig vastloopt of voordat je knopen doorhakt waar je weer jaren aan vastzit…

Bijvoorbeeld als je dit herkent:

  • Je hebt meerdere opties qua doelgroep en je móet kiezen, maar je keuze heeft veel gevolgen?
  • Je twijfelt hoe je aan nieuwe klanten komt?
  • Je denkt dat je gestrest raakt van je bedrijf, terwijl je bedrijf altijd je uitlaatklep is geweest?

In dat geval is het heerlijk om alles er eens uit te gooien bij een vreemde. Niet in 50 minuten, maar echt even helemaal. Bij iemand die meteen ziet hoe jij erbij kijkt, wat je vertelt achter al die woorden. En al in dat eerste gesprek vragen kan stellen waarmee jij je cirkelredenatie doorbreekt en boven je dilemma komt te staan. Dat is de eerste opluchting al…

Doen?
Een intake duurt bij mij een kwartiertje. Daarna kan je starten met het 6 maanden programma. Een afspraak maken is een kwestie van de telefoon pakken. Via deze knop:

Boek een afspraak

En het vervolg?
Er is een programma voor ambitieuze Christelijke ondernemers en voor startende ondernemers van 6 maanden. Je kunt op ieder moment instappen.

Om dat te bereiken, help ik je graag met:
Onderzoeken wat nu écht belangrijk is voor jou, voor wie je nu bent. Je kent jezelf wel, van vroeger. Maar hoeveel is er sindsdien aangepast, verschoven en bijgevijld? Veel waarschijnlijk. Hoe zit het nu met je zucht naar zekerheid, je hang naar avontuur en je wensen om meer geld te verdienen?

Maar dat is het niet het enige.
Want na dat onderzoek, is het tijd voor actie. Wat is een logische volgende stap?

Ook daarvan denk je dat je het zelf zou kunnen bedenken. Maar dat lukt niet als je in cirkeltjes draait.
En het is ook niet altijd fair, of handig, om van anderen te verlangen dat ze jou die spiegel voorhouden. Die spiegel is namelijk niet statisch. Het werkt het beste als die actief is, reageert, af en toe het schijnsel even anders op jouw laat oplichten.

Dan zie je andere dingen. Dan vóel je ineens ook andere dingen. Of je voelt terwijl je voorheen al tijden niets meer voelde.

rust
helderheid
energie

Dat zal het je opleveren, uiteindelijk.
Want een keuze maken die goed voelt, heeft zo’n enorme uitwerking op de rest van je leven!
Weg is de ruis, het continue gevoel van onrust, nog iets moeten, twijfel en boosheid op jezelf, omdat je het zo ingewikkeld maakt of je gestelde doelen niet realiseert.
Daardoor komt er weer plaats voor focus, doelgerichte acties (zonder twijfel of het wel goed is) en loslaten van dingen die je niet meer wilt. Schijnbaar moeiteloos leven, in plaats van overleven!

Wat kan ik met je doen?
In mijn programma’s met persoonlijke coachingsgesprekken ben ik je spiegel, maar ik ben niet zo’n coach die steeds wacht tot jij zelf de antwoorden geeft. Dat schiet niet op. Ik lok je dus uit de tent, prikkel je met stellingen en stel open vragen.

Ik gebruik ook methodes als het talentenspel, omdat het vaak zoveel fijner is om af en toe even iets met je handen te doen, zodat je gedachten zichzelf op een rijtje zetten.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan:

Afspraak maken

Zie ik je in mijn kantoor?